Festpakker

Lej et partytelt med gulv, borde og stole

Hos lavpristelte.dk kan du vælge imellem fire forskellige festpakker, hvor festtelt, gulv, borde og stole indgår. Herved har du mulighed for at leje et produkt, der dækker dig ind på absolut alle områder. Du har også mulighed for at vælge en festpakke uden borde og stole, hvor festpakken blot består af flotte hvide partytelte og koksgrå plastgulve.

4×8 meter festpakke

Denne pakkeordning er for dig, der ønsker at afholde en mindre fest i haven, hvor der alligevel helst skal være plads til +20 personer. Vores 4×8 meters festpakke passer til absolut alle slags formål. Uanset om du ønsker læ til en udendørs messe eller til fejring af en fødselar for op til 32 personer, er dette telt uden tvivl et oplagt valg. Teltet rummer – ligesom vores andre varianter – store flotte vinduer, der skaber et åbent og fantastisk lysindfald fra alle sider. I pakken hører 32 stole, et 32 m2 gulv, 6 aflange borde og et gratis buffetbord med – foruden det stilbevidste telt i størrelsen 4×8 meter.

4x8 meter festpakke

5×8 meter festpakke

Et 5×8 telt er perfekt til alle formål. Her er der tale om en opgradering fra vores mindste størrelse, idet der er plads til 40 personer. Uanset om du ønsker læ til en udendørs messe eller til fejring af en fødselar for 35-40 personer, er denne teltpakke oplagt at bestille. Teltet rummer – ligesom vores andre varianter – store flotte vinduer og udgøres af en flot, hvid nuance, der passer til alle lejligheder. Pakken indeholder 40 m2 gulv samt 40 stole, 7 aflange borde og et gratis buffetbord.

5x8 meter festpakke

5×10 meter festpakke

I denne ordning følger vores mest populære teltvalg, nemlig størrelsen 5×10 meter. Pakken er for dig, der ønsker at afholde en stor udendørs fest med plads til op imod 50 mennesker. Vores 5×10 meters festpakke passer til absolut alle slags formål, uanset om du ønsker læ til en udendørs arrangement eller til fejring af en fødselar. Teltet rummer – ligesom vores andre varianter – store flotte vinduer, der skaber et åbent og fantastisk lysindfald fra alle sider. Foruden det stilbevidste telt – hører et 50 m2 gulv samt 50 stole, 8 aflange borde og et gratis buffetbord med i den samlede pakke. Pakken er den mest efterspurgte af alle vores varianter.

5x10 meter festpakke

6×12 meter festpakke

Søger du et telt, der kan rumme op til 70 personer, er denne pakke uden tvivl det rigtige valg for dig. Her er der mulighed for at holde en uforglemmelig fest, perfekt egnet til det store gæsteselskab. Teltet rummer – ligesom vores andre varianter – store flotte vinduer, der skaber et åbent og fantastisk lysindfald fra alle sider. Foruden det stilbevidste telt i størrelsen 6×12 meter – hører et 72 m2 gulv samt 70 stole, 12 aflange borde og et gratis buffetbord med i den samlede pakke.

6x12 meter festpakke

Bestil i dag på 93 88 01 90 eller mail info@lavpristelte.dk

Alle priser er inkl. moms og baseret på 5 dages leje.

Top