Afhent selv din teltpakke og spar penge.

Forside / Afhentning/Returnering

Sådan virker det:

Bestil en teltpakke til din fest

Find den teltpakke som passer til din fest. Mål op i haven så du er sikker på, at der er plads til teltet. Husk at der skal være 0,5 – 1,0 m i fri passage hele vejen rundt om teltet, så du kan sikre teltet med stormliner til jorden.
Bestil teltpakken på telefon 93 88 01 90 eller e-mail info@lavpristelte.dk.

Afhent udstyr: Hver onsdag kl. 16.00 – 20.00

De fleste holder fest i weekenden. Derfor kan du allerede hente dit udstyr om onsdagen imellem 16.00 og 20.00. Du har således god tid til at sætte teltet op i haven samt pynte det op, inden festen skal holdes.

Aflever udstyr: Hver mandag kl. 16.00 – 20.00

Når festen er overstået, skal du pakke telt og øvrigt udstyr rent og pænt sammen inden aflevering. For at du kan nå dette, skal du først aflevere det lejede udstyr tilbage mandag aften imellem 16.00 og 20.00. På denne måde har vi sikret, at du har god tid til dette inden aflevering, og vi kan på den måde have rent og pænt udstyr klar, til den næste lejer i den efterfølgende weekend.

Skriv en anmeldelse på Google

Hjælp andre lejere med at vælge teltudlejningsfirma ved at skrive en anmeldelse på Google når du har returneret dit telt. Vi arbejder hele tiden på at skabe den bedst mulige oplevelse for vores kunder. Derfor betyder det meget for os at høre om netop din oplevelse.

Lavpristelte.dk

Her finder du os

Lavpristelte.dk

CVR: 36085606

Industriparken 25

Vores adresse

2750 Ballerup

Postnummer og by

Brug for en trailer?

Lån en gratis trailer hos Freetrailer.dk

Vigtigt når du selv henter

Når du transporterer lejet materiel til og fra vores lageradresse, bærer du ansvaret for at transportere materiellet forsvarligt. Vi anbefaler, at transport af materiellet sker i lukket cargotrailer, kassevogn eller i stor stationcar, så emballage og materiel ikke tager skade under transport. Eventuelle skader under transport dækkes af lejer.

Se lejebetingelser for yderligere information.

luk

Send en bestilling eller forespørgsel

Ønsker du at bestille eller få et tilbud på leje af telt mv. kan du med fordel udfylde nedenstående formular og vi vil vende hurtigt tilbage til dig med en bekræftelse eller et tilbud.

Bestillingsformular