Om os

Lær lavpristelte.dk bedre at kende

Forside / Om Lavpristelte

Vores Mission:

Vi vil levere produkter, der danner rammen for en god fest – til markedets bedste priser!

Om os

Lavpristelte.dk blev stiftet i september 2014.

Vi har igennem længere tid undersøgt behovet for gode, billige og fleksible løsninger på markedet for teltudlejning, og vi synes, at der mangler en seriøs aktør, der kan levere partytelte og andet festtilbehør i god kvalitet til markedets absolut skarpeste priser.

Vores undersøgelser viser, at mange kunder gerne vil lave en stor del af arbejdet selv i forbindelse med afhentning, opsætning og aflevering, hvis der er mange penge at spare.

Og det er der nu!

Vi udlejer flotte hvide partytelte i mange forskellige størrelser og naturligvis i god og solid kvalitet. Vi har gjort os umage for at finde nogen af de bedste partytelte på markedet, så du kan holde en god fest uden at skulle bekymre dig om vind og vejr. Herudover kan du leje gulve, stole, borde samt andet tilbehør, der er med til at skabe de bedste rammer for en god fest for dig og dine gæster.

Vores koncept er ganske enkelt: Vi har udstyret – du laver arbejdet. Til gengæld sparer du tusindvis af kroner på udstyret til din fest.

Vi glæder os til at byde dig velkommen som kunde i Lavpristelte.dk

luk

Send en bestilling eller forespørgsel

Ønsker du at bestille eller få et tilbud på leje af telt mv. kan du med fordel udfylde nedenstående formular og vi vil vende hurtigt tilbage til dig med en bekræftelse eller et tilbud.

Bestillingsformular