Bryllup

Skal du holde Bryllup, så er det oplagt at holde det hjemme i haven i et af de store festtelte fra Lavpristelte.dk.
Forside / Bryllup

Bryllup i haven

Ofte vil det være rart med ekstra plads, hvorfor et stort festtelt fra Lavpristelte er et godt valg, når hele familien er samlet til fest.

Det mest perfekte telt til bryllup er vores 6×12 meter festtelt. Her har du mulighed for at indrette teltet med runde borde, uden at de står for tæt, og med plads til at feste når middagen er ovre. Fælles for alle pakkerne er et festtelt i en høj kvalitet, et stærkt og solidt gulv i mørkegrå plast, stærke og stabile borde og komfortable stole. Med disse festpakker er rammerne for det perfekte bryllup lagt og du mangler blot at planlægge borddækningen og indretningen.

Eksempel på bordopstilling

Bestil en festpakke og spar penge

NB: I pakker indeholdende borde og stole er der inkluderet et bord til buffet.

Bestil i dag på 93 88 01 90 eller mail info@lavpristelte.dk

Alle priser er inkl. moms og baseret på 5 dages leje. Alle priser tager udgangspunkt i, at du som kunde selv afhenter og tilbageleverer det lejede materiel. Se mere under afhentning/levering

Udlejning af bryllupstelte

Søger du et lækkert telt til fejringen af jeres bryllup i haven? Vi har et stort udvalg af flotte telte, der passer perfekt til alle store livsbegivenheder. I vores sortiment har du selv mulighed for at vælge lige præcis den kvalitet og kapacitet, der lever op til jeres krav og forventninger til den perfekte bryllupsfest. På vores bryllups-side kan du læse meget mere om, hvorfor bryllupsfester er oplagte at afholde i store udendørstelte.

Andre festpakker

luk

Send en bestilling eller forespørgsel

Ønsker du at bestille eller få et tilbud på leje af telt mv. kan du med fordel udfylde nedenstående formular og vi vil vende hurtigt tilbage til dig med en bekræftelse eller et tilbud.

Bestillingsformular