Konfirmation 2024

Skal du holde konfirmation eller nonfirmation, så er det oplagt at holde det hjemme i privaten.
Forside / Konfirmation

Hold konfirmation i haven

Skal du holde konfirmation eller nonfirmation, så er det oplagt at holde det hjemme i privaten. Ofte vil det være rart med lidt ekstra plads, hvorfor et festtelt fra Lavpristelte er et godt valg, når hele familien er samlet til fest. Du finder små telte som kan rumme op til 30 personer og store telte som er egnede op til 70 personer.

Lej et telt – hold konfirmation i haven

Nogle af de bedste minder og oplevelser skabes i haven. Derfor er den vigtige konfirmationsdag oplagt at fejre udendørs. Her er der mulighed for at få et smukt lysindfald og ikke mindst inkludere masser af plads til de mange gæsteborde. Du har med vores udvalg af lejetelte selv mulighed for at vælge den størrelse, der passer til havens kapacitet og gæsteantal. I vores sortiment tilbyder vi ligeledes ekstra tilbehør i form af stole, gulve, borde og varmesystemer, der alle kan være med til at sikre en fest, der står skarpt og stilsikkert. Med et stort, hvidt telt er det nemt at dekorere de enkelte borde, så der skabes et gennemført look.

For at kunne kreere en konfirmationsfest, folk sent vil glemme, er det oplagt at leje et stort telt, så der er masser af plads til dans og underholdning senere på aftenen. Vi tilbyder er stort udvalg af flotte designertelte i klassiske stilarter, der starter fra kr. 995,-. Alle priser er inklusiv moms og baseret på 5 dages leje. Desuden tager priserne udgangspunkt i, at du som kunde selv afhenter og tilbageleverer det lejede materiel. Heraf kommer den store besparelse i forhold til normal teltudlejning med levering og opsætning.

Bestil en festpakke og spar penge

NB: I pakker indeholdende borde og stole er der inkluderet et bord til buffet.

Bestil i dag på 93 88 01 90 eller mail info@lavpristelte.dk

Alle priser er inkl. moms og baseret på 5 dages leje. Alle priser tager udgangspunkt i, at du som kunde selv afhenter og tilbageleverer det lejede materiel. Se mere under afhentning/levering

luk

Send en bestilling eller forespørgsel

Ønsker du at bestille eller få et tilbud på leje af telt mv. kan du med fordel udfylde nedenstående formular og vi vil vende hurtigt tilbage til dig med en bekræftelse eller et tilbud.

Bestillingsformular