Studenterfest

Hold studenterfest i et partytelt fra Lavpristelte.dk. Vælg imellem 4 størrelser og beslut om du skal bruge gulv, borde og stole.

Forside / Studenterfest

Den gode studenterfest

En studenterfest i haven er en festlig begivenhed, som samler unge og gamle og fejre at 3 års skolegang er vel overstået.

Bliver man mange til en studenterfest, er det oplagt at udvide huset med et festtelt. Dette egner sig godt til de gode sommerdage, hvor lys og varme er næsten garanteret og muliggør også, at festen udvikler sig til en rigtig havefest. Hos Lavpristelte.dk kan du vælge imellem flere løsninger afhængig af dine egne ønsker. Ønsker du ikke gulv til dit telt, egner de hvide stole sig bedst til græsunderlag. Ønsker du derimod gulv så vil alle stole kunne anvendes.

Lad haven blive stedet for din studenterfest

Er du på udkig efter et studenterfesttelt med masser af plads til dine gæster? Hos os er der rig mulighed for at leje et telt, der passer perfekt til din studenterfest. Få inspiration til teltvalg og dekoration af dit studenterfesttelt på siden her. En studenterfest kræver normalt masser af forberedelse. Vi har som mål at gøre det nemt og enkelt at finde den rette teltløsning til din studenterfest, så du kan gå videre til næste stadie af festplanlægningen. Sammen med telte til studenterfesten, kan du desuden leje stole og tilbehør på lavpristelte.dk, så du er dækket ind på alle områder.

Bestil en festpakke og spar penge

NB: I pakker indeholdende borde og stole er der inkluderet et bord til buffet.

Bestil i dag på 93 88 01 90 eller mail info@lavpristelte.dk

Alle priser er inkl. moms og baseret på 5 dages leje. Alle priser tager udgangspunkt i, at du som kunde selv afhenter og tilbageleverer det lejede materiel. Se mere under afhentning/levering

luk

Send en bestilling eller forespørgsel

Ønsker du at bestille eller få et tilbud på leje af telt mv. kan du med fordel udfylde nedenstående formular og vi vil vende hurtigt tilbage til dig med en bekræftelse eller et tilbud.

Bestillingsformular